Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων για την 78η επέτειο προς τιμήν του Ήρωα Δημήτριου Ίτσιου στα Άνω Πορόια (βίντεο -φωτογραφίες)

Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων-προσκύνημα στο Μνημείο του Ήρωα Δημήτριου Ίτσιου πραγματοποιήθηκε προχθές στα Άνω Πορόια, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για την 78η επέτειο προς τιμήν του Ήρωα Δημήτριου Ίτσιου , που οργανώνει  ο Δήμος Σιντικής και η Τοπική Κοινότητα των Άνω Ποροΐων.


Την επιμνημόσυνη δέηση τέλεσε ο Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου κ.κ. Μακάριος, ενώ αμέσως μετά ακολούθησε κατάθεση στεφάνων από εκπροσώπους των πολιτικών και στρατιωτικών αρχών του τόπου, στο μνημείο του Ήρωα Δημήτριου Ίτσιου στην Κεντρική Πλατεία των Άνω Ποροΐων.

Η τελετή ολοκληρώθηκε με την τήρηση ενός λεπτού σιγής και την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου. Στρατιωτικό άγημα απέδιδε τιμές καθ’ όλη την διάρκεια των εκδηλώσεων.
Προηγήθηκε νωρίς το πρωί η έπαρση της σημαίας από στρατιωτικό άγημα και την συμμετοχή της Φιλαρμονικής των Άνω Ποροΐων, στην Κεντρική Πλατεία του χωριού.
Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο του Ήρωα Δημήτριου Ίτσιου 14.4.19  https://youtu.be/R14F-kVIob4


Φωτογραφίες



















































































































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου